Assistansbolag i Göteborg, hjälp få bättre villkor

HJÄLP ATT BYTA ASSISTANSANORDNARE I GÖTEBORG

Letar du efter ett nytt assistansbolag i Göteborg? Vill du byta till ett bättre? Oavsett om du söker assistans för första gången eller vill byta från ett kommunalt till ett privat, så kan du hör av dig till oss. 

KOSTNADSFRITT

Våra tjänster är alltid kostnadsfria. Du avgör själv om du vill gå vidare med våra förslag, eller leta vidare på något annat sätt. 

VI BÖRJAR MED ATT TA REDA PÅ VAD DU HAR FÖR ÖNSKEMÅL 

Det enda du behöver göra för att sätta bollen i rullning är att hör av dig till oss och berätta vad du vill ha hjälp med. Vi lyssnar.  Därefter tar vi fram ett förslag på passande anordnare. 

DU BESTÄMMER

Vi tar alltid avstamp i dina önskemål och krav. Med dessa som utgångspunkt använder vi vår erfarenhet och vårt kontaktnät för att hitta en passande lösning.

DIN VÄG TILL BÄTTRE VILLKOR OCH EN PERSONLIG ASSISTANS 

Oavsett vilka krav, behov eller specifika önskemål du än har, är det alltid vår målsättning att hitta en assistansanordnare med bättre villkor än vad du har för närvarande.

RÅDGIVNING 

Vi kan också hjälpa dig att komma i kontakt med assistansbolag som är duktiga på juridisk rådgivning - och som kan hjälpa dig att komma till rätta med en knepig situation. 

Hitta en assistans som verkligen är personlig.


Ibland glömmer vi att det heter personlig assistans av en väldigt specifik anledning. Nämligen att den som använder assistansen också ska få bestämma dess innehåll. En del assistansanordnare har missuppfattat detta och utövar assistansen som om alla hade samma behov. Så ska det inte vara. Hör av dig till oss så ser vi till att du hittar ett assistansbolag som gör assistansen personlig igen. 

Vi hjälper dig genom djungeln av assistansbolag i GBG

Det kan vara både förvirrande och tidskrävande att leta efter ett passande assistansbolag. Idag finns det drygt 150 privata anordnare i Göteborgs kommun. Självklart ger det vidlyftiga utbudet stora valmöjligheter. Samtidigt är det nästintill omöjligt att veta vilken anordnare av alla dessa som passar just dina behov. 

Vår erfarenheter säger att olika anordnare är bra på olika saker. Det är ju inte så konstigt. Ingen kan vara bra på allt. Därför är det viktigt att hitta ett assistansbolag som är duktig på att leverera den personliga assistans som just du behöver. 

Och det är här vi kan hjälpa till. Som assistansförmedlaren är det nämligen vår uppgift att ta fram förslag på assistansbolag som passar din unika situation. Som kan ge dig bästa villkoren. 

Allt börjar med ett första samtal. Här lägger vi grunden genom att lyssna in dina behov och önskemål. Dessa utgår vi sedan ifrån när vi letar fram ett eller flera förslag. 

- 2 SNABBA FAQ - 

Kan jag tacka nej till era förslag? 

Om jag vill leta själv - hur gör jag?

Kundnöjdhet

94,6% av våra kunder är nöjda eller
mycket nöjda med våra tjänster

Birgitta & Björn
Mamma & Son 

Innan vi bestämde oss för att byta assistansanordnare hade jag aldrig hört talas om assistansförmedling som tjänst. Men jag fick ett tips från en vän och tyckte det lät bra och dessutom behövde vi verkligen hjälp då vår situation var stressig.  Idag är jag jättenöjd med att jag kontaktade Hitta Assistansbolag och fick hjälp att reda upp vår situation. Det nya assistansbolaget styrde upp rekrytering, jour och gav assistenterna bättre löner.  Vi har också fått hjälp att ansöka om mer timmar. Tyckte överhuvudtaget att det var skönt att prata med någon som verkligen lyssnade och förstod vår situation. 

Linda Simonsson
Mamma till Pernilla 

När vi kontaktade Hitta Assistansbolag hade vi haft samma assistansanordnare i drygt elva år. Vi hade länge funderat på att byta, eftersom ingenting riktigt fungerade, men inte orkat ta steget. Upplevde ofta att vår assistansanordnare inte lyssnade så bra på min dotters behov och det var alltid problem med bemanning och utbetalning av löner och ersättningar. Mycket onödig stress i vardagen som påverkade oss negativt. Hos Hitta Assistansbolag fick jag ett trevligt bemötande och snabbt kontakt med ett assistansbolag som hjälpte oss med nyrekrytering, högre löner och som vi idag trivs utmärkt hos. 

Du kan även lämna ett omdöme här om våra tjänster

  • Få bättre villkor
  • Alltid svar inom 24 h
  • Inga kostnader
  • Personlig hjälp
  • Utgår ifrån dina behov

Inte nöjd med ditt assistansbolag? Hör av dig så hjälper vi dig att hitta ett bättre alternativ! 

Vår tjänst kostar ingenting.  Vi behandlar alltid dina uppgifter med sekretess. 

Berätta vad du vill ha hjälp med:

Vilken kommun gäller uppdraget?

Hur många assistanstimmar är ni beviljade idag?

Fyll i dina kontaktuppgifter:

Ditt namn:

Din epost:

Ditt telefonnummer: