Kontakta oss

Kontakta oss

Hitta Assistansbolag Skandinavia

Hör av dig!

Epost: info@hittaassistansbolag.com

Adress:

Fabriksgatan 38, 412 51 GÖTEBORG

Kungsgatan 16, 76144 NORRTÄLJE

Den vanligaste orsaken till att kontakta oss är att man vill ha bättre villkor för sin personlig assistans. Men givetvis är du välkommen att höra av dig om du har andra frågor som rör personlig assistans. 

Skicka meddelande:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

MEDARBETARE

Emma Pettersson

Assistansförmedlare

Epost: emma@hittaassistansbolag.com

42-årig sporttokig tvåbarnsmamma med rötter i Småländska skogarna, numera bosatt i Bromma. Älskar allt som har med motion och wellness att göra. I mitt jobb med assistansförmedling är det vanligt att jag får frågor om allt mellan himmel och jord. Inga frågor är för dumma, och jag ger mig aldrig förrän jag hittar rätt lösning åt våra kunder.

Ingrid Åkesson

Assistansförmedlare

Epost: ingrid@hittaassistansbolag.com

Är en glad och energisk 55-åring. Tror att framgångsrik assistansförmedling framförallt handlar om att kunna lyssna på och agera utifrån kundens villkor och önskemål. Min tidigare yrkesbakgrund finns inom vård, skola och omsorg. Har även jobbat som personlig assistent.

Nils Lavesson

Datorprogrammering/Webb

Epost: nils@hittaassistansbolag.com

Datornörd från Göteborg som gärna spenderar tid vid grillen eller spisen. Tittar hellre på sport än utöver den, men är en relativt kompetent amatörbowlare. Sköter allt som har med hemsidan att göra, samt agerar ett slags allt-i-allo för verksamheten.