Omdömen

94,6%* av våra kunder är
nöjda eller mycket nöjda med våra tjänster

Kundnöjdhet

Så säger kunderna om våra tjänster

Birgitta & Björn
Mamma & Son 

Innan vi bestämde oss för att byta assistansanordnare hade jag aldrig hört talas om assistansförmedling som tjänst. Men jag fick ett tips från en vän och tyckte det lät bra och dessutom behövde vi verkligen hjälp då vår situation var stressig. Idag är jag jättenöjd med att jag kontaktade Hitta Assistansbolag och fick hjälp att reda upp vår situation. Det nya assistansbolaget styrde upp rekrytering, jour och gav assistenterna bättre löner. Vi har också fått hjälp att ansöka om mer timmar. Tyckte överhuvudtaget att det var skönt att prata med någon som verkligen lyssnade på oss och förstod vår situation.

Linda Simonsson
Mamma till Pernilla

När vi kontaktade Hitta Assistansbolag hade vi haft samma assistansanordnare i drygt elva år. Vi hade länge funderat på att byta, eftersom ingenting riktigt fungerade, men inte orkat ta steget. Upplevde ofta att vår anordnare inte lyssnade så bra på min dotters behov och det var alltid problem med bemanning och utbetalning av löner och ersättningar. Mycket onödig stress i vardagen som påverkade oss negativt. Hos Hitta Assistansbolag fick jag ett trevligt bemötande och snabbt kontakt med ett assistansbolag som hjälpte oss med nyrekrytering, högre löner och som vi idag trivs utmärkt hos.

Sandra
Mamma, Haninge 

Var missnöjd med den kommunala lösning min dotter haft sedan hon föddes och ville därför byta till en privat assistansanordnare. Det fanns ingen kontinuitet i något och det var svårt att planera vardagen, mer än ett par dagar framåt. För oss var det därför viktigt att få koll på vad för slags aktiviteter ersättningen skulle gå till, men också så att vår dotter fick ett tryggare och mer aktivt liv. Det har hon idag! Sammantaget är vi mycket nöjda med det arbete som assistansförmedlingen la ner för att hitta det bästa alternativet för oss. Rekommenderar denna hjälp till alla som letar efter en annan och bättre lösning för personlig assistans!

Katrine 
Brukare 

Efter flera års av undermålig assistans på mitt dåvarande assistansföretag bestämde jag mig för att göra något åt saken. Var trött på att hela tiden komma i andra hand och kände att jag inte hade något inflytande över min situation. Började lite sådär på måfå att söka runt på nätet efter andra assistansföretag, och kom av en slump in på den här hemsidan. Så här i efterhand är jag jätteglad för det. Fick snabbt hjälp med förslag och kontakter, samt proffsig vägledning – och svar på många av mina frågor. Efter bara några veckor var allt löst och idag har jag en assistansanordnare som jag är nöjd med. Dessutom fick mina assistenter bättre löner.

*Du kan lämna ditt omdöme här

  • Få bättre villkor
  • Alltid svar inom 24 h
  • Inga kostnader
  • Personlig hjälp
  • Utgår ifrån dina behov

Inte nöjd med ditt assistansbolag? Hör av dig så hjälper vi dig att hitta ett bättre alternativ! 

Vår tjänst kostar ingenting.  Vi behandlar alltid dina uppgifter med sekretess. 

Berätta vad du vill ha hjälp med:

Vilken kommun gäller uppdraget?

Hur många assistanstimmar är ni beviljade idag?

Fyll i dina kontaktuppgifter:

Ditt namn:

Din epost:

Ditt telefonnummer: