Örebro Län

Örebro Län

[threecol_one] 4 you personlig Assistans AB
4u-logga
4u-skarm
5star
Din syn på personlig assistans är det vi tycker är viktigast, alla har olika behov. Personligheten hos oss alla är olika, alla har sina egna behov och önskemål som vi tar hänsyn till.

Läs mer här
[/threecol_one] [threecol_one] Aktiv Assistans Tillsammans
aat-logga
abas-skarm
5star
Vi erbjuder aktiv assistans tillsammans utifrån begreppen social, mental och fysisk hälsa, där vi ser till individens utveckling ur ett helhetsperspektiv.

Läs mer här
[/threecol_one] [threecol_one_last] Assistansbolaget i Sverige AB
ass-logga
assbol-skarm
5star
Personlig assistans är ett sätt att vara med och styra ditt liv. Din vardag. På Assistansbolaget jobbar vi med att se till att dina möjligheter blir så stora som möjligt.

Läs mer här
[/threecol_one_last] [divider_flat]


[threecol_one] Disa Assistans AB
disa-logga"
disa-skarm
5star
För oss på Disa Assistans är du som brukare en kärna i vår verksamhet, som vi vårdar. Du är inte beroende av våran samordning utan vi är beroende av dig som brukare.

Läs mer här
[/threecol_one] [threecol_one] FMF Assistans AB
fmf-logga
fmf-skarm
5star
FMF Assistans grundades 2009. Affärsidén är att tillhandahålla personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi strävar inte efter att bli störst, utan efter att bli bäst med en familjär känsla.

Läs mer här
[/threecol_one] [threecol_one_last] Frösunda Omsorg AB
fros-logga
fro-skarm
5star
Frösunda startade redan 1994 med idén att personer med funktionsnedsättning ska vara delaktiga i samhället och ha möjlighet att ta del av dess utbud och aktiviteter.

Läs mer här
[/threecol_one_last] [divider_flat]


[threecol_one] Humana assistans AB
humana-logga
humana-skarm
5star
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Vi har 1800 kunder runt om i Sverige som har valt oss som assistansanordnare. Hos oss får du en trygg och aktiv vardag.

Läs mer här
[/threecol_one] [threecol_one] Jeta Jons Personlig assistans
jetajon-logga"
jetajon-skarm
5star
Vi jobbar på uppdrag av dig – du blir alltså vår uppdragsgivare. Uppdraget börjar alltid med ett personligt möte, där du berättar hur du skulle vilja ha det. Sedan sätter vi ihop ett förslag till dig. Avtalet är enkelt och tydligt.

Läs mer här
[/threecol_one] [threecol_one_last] Kvalita assistans
kvalita-logga"
kvalita-skarm
5star
Kvalita assistans är fokuserade på att våra kunder ska känna sig så självständiga och delaktiga som möjligt. Målet är att vårt stöd ska upplevas så tillfredställande att ni kan leva ett aktivt liv utan hinder.

Läs mer här
[/threecol_one_last] [divider_flat]


[threecol_one] Nordica Assistans AB
nordica-logga"
nordica-skarm
5star
Utgångspunkten i vårt arbete är att alltid ha brukaren i fokus. Det innebär helt enkelt att det är du som brukare som bestämmer. Vi kan prata mycket om vad vi kan erbjuda, men vill istället ta reda på dina behov.

Läs mer här
[/threecol_one] [threecol_one] OmsorgsCompagniet AB
oc-logga
omsk
5star
Vårt mål är att erbjuda individuella lösningar för just ditt behov. Vi bestämmer gemensamt innehållet i avtalet. Att vi ska vara det självklara alternativet för dig som är i behov av assistans.

Läs mer här
[/threecol_one] [threecol_one_last] Passal AB Västra Götaland
passal-logga

5star
Passal utgörs av mänskliga relationer. Genom att se varje relation som unik och genom att alltid vara lyhörda är vårt mål att visa omtanke i allt vi gör. Vi ser omtanke som en grund för relationsskapande.

Läs mer här
[/threecol_one_last] [divider_flat]


[threecol_one] PBA Assistans
pater-logga
pater-skarm
5star
Du tar en första kontakt och vi bokar tillsammans in ett möte. Vi besöker sedan dig. Du får med egna ord och dig själv som utgångspunkt berätta hur din situation är just nu. Vi lyssnar på dig.

Läs mer här
[/threecol_one] [threecol_one] Trea Assistans AB
trea-logga
trea-skarm
5star
Vi bryr oss om dig vilket du upplever i vår service och bemötande. Du bestämmer över ditt liv och din assistans – vi begränsar inte din frihet! Du får möjlighet att leda dina assistenter.

Läs mer här
[/threecol_one] [threecol_one_last] Vivida Assistans AB
va-logga
va-skarm
5star
Mot bakgrund av att alla människor, oavsett funktionsnedsättning, ska kunna leva ett självständigt liv finns yrket personlig assistent. Som personlig assistent har du till uppgift att stödja en annan människa.

Läs mer här
[/threecol_one_last]